top of page

Gouverneur maakt sanctie Heeren op 15 september over aan Vlaams minister Somers"De Limburgse gouverneur Jos Lantmeeters (N-VA) zal op woensdag 15 september 2021 zijn rapport en advies van sanctie betreffende de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V) overmaken aan Vlaams Minister voor Binnenlandse Aangelegenheden Bart Somers (Open Vld)", zegt Arthur Orlians, de woordvoerder van minister Somers.


"De gouverneur baseert zich hiervoor op het rapport van Audit Vlaanderen en zijn eigen onderzoek", verduidelijkt Orlians. "Hij zal de minister ook een sanctie adviseren. Daarna heeft de minister een termijn van drie maanden om een effectieve sanctie uit te spreken. Dat kan gaan van een blaam, schorsing tot afzetting. Of het echt drie maanden zal duren? We gaan ons niet vastpinnen op en datum, maar ga er maar van uit dat minister Somers zich sneller zal uitspreken."


938 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Jan Goffa
Jan Goffa
Sep 07, 2021

Ze heeft chance. Somers heeft het voor krullebollen. Misschien nog snelsnel een zwarte kleurshampo toepassen ? Was haar buurvrouw geen kapster ?

Like
bottom of page