top of page
  • Foto van schrijverTRUdocs

Heeft burgemeester Heeren nu ook haar zus en zoon laten inenten tegen Covid-19?


Twee afzonderlijke klokkenluiders zijn de voorbije dagen naar de Trudocs-redactie gestapt om details uit de doeken te doen omtrent de vaccinaties van familieleden en vrienden van Burgemeester Veerle Heeren (CD&V). Beide bronnen gaven aan dat deze 'ons-kent-ons' vaccinaties tegen hun rechtvaardigheidsgevoel ingingen, waardoor zij zich gedwongen zagen om de waarheid naar buiten te brengen. De Truiense burgemeester wenste niet te reageren. "Dat een burgemeester zich laat inenten, tot daar", zegt onze getuige die uit vrees voor haar job anoniem wil blijven. "Misschien kan een leider in de frontlinie beter niet uitvallen. Maar dat haar zus uit Tongeren en haar 23-jarige zoon ingeënt zijn in Sint-Truiden, dat kan er bij mij niet in. Ook twee vriendinnen van Veerle zijn overigens reeds gevaccineerd. Die officieuze lijsten zijn een aanfluiting voor iedereen die vandaag zijn beurt afwacht in de hoop gevaccineerd te worden."

Beschaamd Ook de tweede klokkenluider, iemand met een verantwoordelijke functie in Zuid-Limburg is tegen ons zeer formeel. "Mijn maag draaide toen ik het te weten kwam. De fine fleur van Sint-Truiden is al maanden ingeënt, en tegelijk maar komedie spelen. Het zou niet mogen zijn. Het gaat hier niet om een ticket STVV-Anderlecht, het gaat hier om leven en dood. Ik hoop dat de waarheid aan het licht komt. Meteen de reden dat ik jullie hierover op de hoogte breng. Ik ben beschaamd in hun plaats."

Geen reactie We vroegen burgemeester Veerle Heeren (CD&V) tot tweemaal toe om op de aantijgingen te reageren, maar ze verkoos om niet te antwoorden. Waardoor we andermaal in het duister tasten.


1.572 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page