top of page

Kerstmagie in Kasteel van Duras definitief uitgesteld naar 2021"Met spijt in het hart, maar met het nodige begrip voor de opgelegde maatregelen en hoop op betere tijden, wordt deze editie van ‘Kerstmagie’ (De Nacht van de Twinkelings), die van start zou gaan op zaterdag 5 december in het Kasteel van Duras, uitgesteld naar 2021", klinkt het bij Producent Historalia


Producent Historalia en de lokale organisatie hebben zich dag en nacht ingespannen om het evenement volledig coronaproof te maken, om hun toeschouwers te kunnen ontvangen in alle veiligheid en iedereen een betoverende voorstelling aan te bieden in deze moeilijke tijd. De officiële besluiten van de verschillende provincies en lokale besturen die tot een verbod op de organisatie van het evenement leiden, creëren echter een situatie van overmacht. Hierdoor zijn ze genoodzaakt om ‘Kerstmagie' uit te stellen naar december 2021.


"De beslissing is hard, maar werd genomen met een groter doel voor ogen en we hopen dan ook op jullie begrip. Alle voorstellingen werden naar corresponderende data van het jaar 2021 verplaatst. Ticketkopers ontvingen reeds verdere instructies voor de omboeking van hun tickets via mail", besluit Prins Simon de Merode van Historalia.

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page