top of page

"Moet burgemeester Heeren dan geen mondmasker dragen?"

Sterk Stadspartij hekelt profileringsdrang van Burgemeester Veerle Heeren boven gezondheid Truienaar

"Ik viel bijna van mijn stoel", steekt Gunter Leenen van Sterk Stadspartij van wal. "Plots dook Veerle Heeren (CD&V) op in mijn Facebook-tijdslijn terwijl ze een kerstbal koopt in de Deli Roma op de Groenmarkt. Zonder mondmasker!"


"Zaakvoerder Tom, keurig met mondmasker", gaat Leenen verder. "Maar niet burgemeester Veerle Heeren (CD&V). Inderdaad diezelfde burgemeester die zegt hoe wij in de Stapelstraat en Luikerstraat moeten wandelen. Diezelfde burgemeester die strenge controles in 'De Standaard' boekhandel laat uitvoeren. Die staat hier doodleuk op de foto zonder mondmasker. Vandaag getrokken en zelf op haar Facebook gepost. En daarna vlugvlug weggehaald natuurlijk, in de hoop dat niemand het gezien heeft. Je moet maar durven. Misschien dat haar profileringsdrang en ambitie haar gezond verstand benevelt. Mevrouw de burgemeester, wat uw 6 gouden Corona-regels betreft: Begin die eens zelf toe te passen, vooraleer je tegen de Truienaar staat te preken. Wie gelooft die vrouw eigenlijk nog?"


Even afgezet

"Er stond hier eerder vanavond een foto van mezelf zonder mondmasker. Als enige klant in de winkel had ik het even afgezet, dat klopt", reageerde Veerle Heeren op haar eigen FB-pagina nadat de verontwaardigde reacties van Truienaren niet uitbleven.

1.648 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page