top of page

N-VA en Open VLD eisen volledige transparantie: "Maak rapport vandaag nog over aan alle raadsleden!"Het eindverslag van het auditrapport rond het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden werd woensdag door de auditeur overgemaakt aan gemeenteraadsvoorzitter Bert Stippelmans (CD&V) en burgemeester Veerle Heeren (CD&V). Vandaag eisen Jan Vochten, voorzitter N-VA Sint-Truiden en Jean-Paul Lavigne, voorzitter Open Vld Sint-Truiden volledige transparantie.


Het bochtenwerk van Bert Stippelmans (CD&V) over het forensisch rapport van Audit Vlaanderen inzake het Truiense vaccinatieschandaal heeft de coalitiepartners N-VA en Open Vld doen duizelen. Na een reeks artikelen in HBVL en Trudocs zagen de coalitiepartners in dat ze moesten ingrijpen. Nog maar eens.


Welke conclusies

"N-VA en Open VLD eisen dat gemeenteraadsvoorzitter Bert Stippelmans het auditrapport vandaag nog overmaakt aan de voltallige gemeenteraad", zeggen Jan Vochten, voorzitter N VA Sint-Truiden en Jean-Paul Lavigne, voorzitter Open Vld Sint-Truiden unisono. "Daarenboven eisen wij dat dit rapport transparant in de publieke zitting van de gemeenteraad wordt besproken. Indien dit decretaal niet kan om de privacy van externe betrokkenen niet te schenden, moeten minstens de conclusies in bespreking worden gebracht." Duidelijke taal! Al zet deze laatste zin de deur toch nog op een kier om nog meer gekonkel te creëren. Wie gaat die conclusies makken en op welke premissen?
696 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page