top of page

Oeps, foutje: Ondanks hoera-communicatie staan Truienaren voor gesloten containerparkOndanks het feit dat de Truiense politici elkaar de voorbije dagen voor de voeten liepen in de communicatie over de nieuwe regeling van het Containerpark, stond er woensdagmiddag een communistische rij te wachten voor een gesloten poort.


"Er stond vanmiddag om 12u.00 een gigantische rij auto's te wachten", vertelt Riena Bamps aan de redactie van Trudocs. Riena was deze middag ook naar het containerpark afgezakt, nu de digitale afspraak wegviel. "Toen ik naar het stadhuis belde om uitleg, bleek dat de informatie van de Stadswebsite over de openingsuren fout was." De nietsvermoedende personeelsleden van het containerpark zelf keken ze met grote verbazing naar de aanzwellende rij wachtenden en besloten dan maar van lieverlee het park te openen.


'Stapje opzij'-burgemeester

Het is jammer genoeg kenmerkend voor de overdreven profileringsdrang van het huidige schepencollege. Bijna elke schepen vond het nodig om de nieuwe regeling van het containerpark op hun sociale media te communiceren. Tot zelfs de 'stapje opzij'-burgemeester Heeren toe. Maar in de echte wereld was het containerpark die middag potdicht met ellenlange wachtrijen tot gevolg. De digitale waan van de dag, haalt het stilaan van de realiteit .


1.014 weergaven1 opmerking

1 Comment


Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
Jun 09, 2021

't Was te denken...

Like
bottom of page