top of page

Ook Pascy Monette gaat door de knieën: "Ja, Pascy was eind januari reeds gevaccineerd"

Opnieuw een pijnlijke affaire voor Pascy Monette die na de zwartwerk-affaire en de onverkwikkelijke Villa Rosa-zaak opnieuw in opspraak komt

In picture: Open Vld-fractie in de Truiense gemeenteraad

Onder druk van Trudocs en de krant Het Nieuwsblad heeft OCMW-voorzitter Pascy Monette vanmiddag toegegeven zich eind januari te hebben laten vaccineren tegen Covid-19.


Al vanaf 1 februari stelt Trudocs de vraag aan OCMW-voorzitter Pascy Monette aangaande zijn vaccinatie. "Ik zit nu op de fiets, en bel je dadelijk terug", antwoordde Monette en duwde daarop zijn smartphone af. Maar er kwam geen antwoord. Meer nog hij blokkeerde ons nummer. Vandaag ging hij dan toch door de knieën toen journalist Pieter Huyberechts van de krant Het Nieuwsblad hem aan de tand voelde.


Villa Rosa

Opnieuw een pijnlijke affaire voor Pascy Monette die na de zwartwerk-affaire en de onverkwikkelijke Villa Rosa-zaak opnieuw in opspraak komt. Benieuwd hoe zijn fractie zal reageren? Europees parlementslid Hilde Vautmans was niet bereikbaar voor commentaar. Vanavond zal de liberale schepen daarover op de gemeenteraad uitleg verschaffen. Dat bevestigt Open VLD-voorzitter van Sint-Truiden Jean-Paul Lavigne schoorvoetend aan de redactie van het Nieuwsblad. “Hij zal daarover een gepaste uitleg geven en dan zal de heisa hopelijk stoppen. Meer wil ik daar niet over kwijt.” Monette zelf was niet bereikbaar voor commentaar.


2.846 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

टिप्पणियां


bottom of page