top of page

Ook problemen met CV Nieuw Sint-Truiden? Laat het ons weten!Een wandeling met ons Tiba eindigt soms op mijn geliefd terras. Zaterdagavond was dit weer het geval met als gevolg het genot van een heerlijk getapte tulp Cristal. De zaak zat goed vol, zowel met een meer licht belegen publiek, wat levensgenieters met goede sigaren maar ook een jongere vrouw met zowat dé mooiste benen die ik sinds maanden heb mogen aanschouwen.


Gewoon een heerlijk zicht, die lichtgebruinde welgevormde ondersteuningsdelen van een voor de rest ook prachtig lichaam. Een passerende gitarist zat in een hoekje ons te laten genieten van zijn songs. Het verkeer op de Naamse Vest is nogal erg intens met knallende uitlaten, auto’s die blijkbaar alleen tijdens het weekend de stad mogen ongezellig maken.. In elk geval ging de zangkunde (zonder micro) dus verloren in het lawaai en de geur van verbrande benzine.


Lift onklaar

Roger, een man die ik al jaren ken, een fijne kerel met een sociaal gevoel, zat er ook. Hij vertelde dat zijn tafelgenoot Albert, voorzien van 2 nieuwe heupen, sedert een maand de lift van zijn gebouw (Steenovenstraat 52) niet meer kan gebruiken. Tijdens de overstroming van de binnenstad is de lift onklaar geraakt en is sindsdien niet meer bruikbaar. Dat is nu toch reeds meer dan 5 weken dat die man 3 verdiepingen hoog de trap moet nemen om in zijn appartement te geraken.


CV Nieuw-Truiden

Hij huurt van de CV Nieuw-Truiden en hij hoort van niets. De andere bewoners zijn soms ook voorzien van wat jaren op hun teller. Het probleem leidt tot ongenoegen, onvrede maar ook tot een gevoel dat die mensen aan hun lot zijn overgelaten. Niemand komt op voor deze burgers, omstandigheden dat het euvel niet wordt hersteld kennen we niet maar meer dan 5 weken mensen zo laten sukkelen, behoort niet meer tot deze tijd. Er zijn altijd excuses mogelijk maar dit gaat te ver.


Laat het ons weten

Een tijdelijke herstelling van de lift zou tot de mogelijkheden moeten behoren. Via dit artikel in Trudocs hoop ik de aandacht te vestigen op dit probleem. Waarschijnlijk zijn er nog inwoners in onze vurige stede die met soortgelijke problemen te kampen hebben. Een berichtje naar onze redactie kan u misschien ook helpen!


www.truodocs.be via Tip de Redactie

1.030 weergaven1 opmerking

1 Comment


Eric Nulens
Eric Nulens
Aug 11, 2021

met dank aan CV Nieuw Sint-Truiden voor de herstelling van de lift. De werken zijn gisteren (dinsdag 10 08) uitgevoerd. Albert en zijn medebewoners zijn terug gelukkig. Mvg, Eric

Like
bottom of page