top of page

Pajtim Bajrami verlaat Stadt van Luyck: "We gaan blijven koken maar op een heel andere manier"

Bijgewerkt op: 28 jan. 2021

Eigenaar Michel Neven heeft al nieuwe topchef achter de hand


"Na 5 spannende en leuke jaren in de Stad van Luijck heb ik besloten om mijn eigen weg in te slaan. Samen met mijn rechterhand Willem Sels ga ik op zoek naar een pand om onze eigen uitdaging aan te gaan", zegt Pajtim Bajrami. Maar achter de schermen schemert een ander verhaal.


"We willen Michel Neven bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie kansen die we gekregen hebben", zegt Pajtim Bajrami. "Het waren 5 prachtige jaren! Ook aan alle klanten van de Stad van Luijck een welgemeende 'dank u' om ons tijdens deze jaren te steunen, jullie waren een geweldig publiek! We gaan zeker blijven koken maar op een heel andere manier."


Michelin

Maar volgens de krant HBVL boterde het al een tijdje niet meer tussen de tierende chef en de minzame maar zakelijk zeer gewiekste eigenaar Michel Neven. De tegenvallende Michelin-quotering zou de doorslag gegeven hebben. Een teleurstelling van formaat voor de dertigjarige chef die een Michelin-ster op zijn arm heeft getatoeëerd. Neven blijft er olympisch kalm bij en zou al een nieuwe topchef achter de hand hebben.1.072 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page