top of page

Poging tot doodslag in gokkantoor op Chaussee d'Amour, dader nog op de vluchtWoensdagnacht omstreeks 23:30 ontving de lokale politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken een oproep omtrent een uit de hand gelopen discussie binnen een gokkantoor op de Luikersteenweg in Sint-Truiden.

Enkele Roemeense onderdanen waren op vermaakuitstap en kregen het aan de stok met een tweetal mannen die reeds aanwezig waren in het gokkantoor. De discussie ontaardde waarbij een 33-jarige Roemeen door scherp geweld levensgevaarlijk gewond raakte. Zijn kompanen hebben hem overgebracht naar het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden. Op dit ogenblik is het slachtoffer buiten levensgevaar.

Dringend opgespoord Een wetsgeneesheer werd gevorderd opdat politie en parket meteen op de hoogte konden gesteld worden van de verwondingen van slachtoffer. Het labo alsook het labo steunteam van de FGP Limburg zijn ter plaatse gekomen. Het parket Limburg heeft vanochtend een onderzoeksrechter voor “poging doodslag” gevorderd. Er kon nog niemand gearresteerd worden. De dader wordt dringend opgespoord door de recherche van de lokale politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken, die het onderzoek voert.”

545 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page