top of page

Saint Street opent op Grote Markt van Sin City“ Saint Street, opent op 16 oktober”, glundert een fiere zaakvoerder Thierry Jacobs. “De afgelopen twee jaar heeft corona ons tijd gegeven om het oude pand naast de gekende zaak 'Pacific' om te turnen tot een hip en nieuw hybride horecaconcept op twee levels. Een investering met ambitie in bijzondere tijden. Saint Street zal een nieuwe wind doen waaien op de Grote Markt en een aanwinst zijn voor Haspengouw. '


“Een horecazaak moet qua sfeerbeleving meeleven met de dag, de momenten in de week en met de noden van onze bezoekers", gaat Jacobs verder. "Daarom noemen we deze ‘citylounge’ een hybrideconcept. Overdag een hippe lounge waar iedereen welkom is en ‘s avonds groeit het uit tot dé bruisende 'place to be'. Saint Street brengt een 'nightlife experience' zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Stoelen maken plaats voor ambiance en je kan losgaan op onze dansvloer met de dikste beats van lokale dj's.”


Hippe loungebar en 'hillbilly fries'

"Hier zal iedereen zich thuisvoelen, van jong tot jong-van-geest, van ‘dagmussen' tot 'nachtraven’", stelt Jacobs. "Ongezien op de Grote Markt, in twee levels! Het dagprogramma van Saint Street zal er anders uitzien dan het avondprogramma. Er zijn maar liefst twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je een hybride citylounge. Vanaf 12 uur kan je hier terecht voor een lekker drankje in de hippe loungebar. Daarnaast is de ‘streetfood kitchen’ doorlopend geopend van 12u00 tot 02u00. We serveren gerechtjes zoals 'pulled pork burgers', rigatone pasta, 'hillbilly fries' en dishes to share. Vrijdag- en zaterdagavond zullen ook regelmatig lokale talenten achter de dj-tafel plaatsnemen. Avonden zullen afwisselen tussen commerciële-, dance en R&B muziek. Er zal altijd wat te beleven zijn: wat te denken van een afterwork elke 1ste woensdag van de maand, een karaoke elke 2de donderdag van de maand en elke 3de vrijdag kan je volledig uit je dak gaan met de foutste platen van de afgelopen jaren. De muziek zal afwisselen tussen commercieel, dance en R&B. Saint Street is de one-stop shop voor een onvergetelijk avondje uit."Kickeren, tafeltennis en slotmachines

Letterlijk een ‘level’ hoger bevindt zich onze ‘Game Floor’. In deze unieke ruimtes kan je komen poolen, kickeren, dartsen en tafeltennissen in een lounge sfeer. Feeling lucky? Waag je kans op de bingo's en de slotmachine. Daarnaast beschikt Saint Street over een ruime meeting room met een prachtig uitzicht over de Truiense Grote Markt. Hier kan men in alle rust vergaderen met de nodige horeca en catering ondersteuning, zelfs VIP arrangementen zijn mogelijk.


Geen cash meer nodig

“Saint Street staat te popelen om open te gaan. Natuurlijk houden we ons aan alle nodige veiligheids- en gezondheidsvoorschriften die worden opgelegd. We investeren in een een uniek inkom- en registratiesysteem. Met onze ‘digital bracelet’ registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige toegang maar kan je dit ook gebruiken als betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en heb je geen cash meer nodig. “Elke crisis is een opportuniteit voor nieuwe concepten. Daarom hebben we de coronaperiode aangewend om Sint Truiden een nieuw concept te geven met nieuwigheden die komen van Tomorrowland en die we nu toepassen in de horeca".

931 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 комментария


Stanny Jacquet
Stanny Jacquet
07 окт. 2021 г.

Zouden ze je daar verstaan als je AN of plat Sintruins klapt ...

Лайк
Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
07 окт. 2021 г.
Ответ пользователю

Natuurlijk, echte Truienaren zijn polygloten. Die kennen alle talen, behalve... betalen.

Maar als het daar toch van voor niet is...

Лайк

Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
06 окт. 2021 г.

Geen cash meer nodig ? Is daar alles "van voor niet" ?

Лайк
bottom of page