top of page

"Sportinfrastructuur 't Speelhof compleet verwaarloosd!"Ook Luc Schepens van Stadspartij Sterk is de verloedering in domein 't Speelhof opgevallen. "Tijdens mijn bijna dagelijkse wandeling, stelde ik onlangs vast dat de sportfaciliteiten op het Speelhof in erbarmelijke toestand verkeren of zelfs niet bruikbaar zijn", zegt Schepens.


Verkommeren

"Men zou verwachten dat deze vroegere initiatieven blijvend onderhouden worden voor gebruik", steekt Luc Schepens van Stadspartij Sterk van wal. "Het is gewoon schandalig dat een schepen van sport daar geen enkele aandacht aan schenkt, ondanks dat er wel budgetten voorzien zijn, of worden deze gelden ergens anders besteed? Blijkbaar is het LAGO project alles wat de klok slaat, alle andere sportfaciliteiten moeten maar dan bedroevend verkommeren."

Ivoren Lago-toren

"Om nog niet te spreken van onze speeltuinen", gaat Schepens verder? "De campagne 'Maai Mei Niet' is nochtans reeds geruime tijd voorbij. In 2018 stelde ik nog voor, om op strategische locaties in Sint-Truiden kleine belevingsparkjes te maken. Deze toestellen zouden uit volwaardig metaal bestaan, wat onderhoud en slijtage beperkt. Te gebruiken in kleine groepjes ook omwille van de sociale controle. Dit hoeft niet in één keer te worden verwezenlijkt, na een legislatuur is iedereen bediend. Ik denk dat de Truienaar zijn keuze snel gemaakt is aan welke toestellen hij of zij wil sporten. In ieder geval, schepen van sport Jurgen Reniers (CD&V): Kom even uit je ivoren LAGO-toren!"539 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page