top of page

"Veerle Heeren en Bert Stippelmans niet meer op Truiense cd&v-lijst"Een Truiens cd&v-kopstuk laat Trudocs weten dat de Truiense cd&v-lijst in 2024 zonder Veerle Heeren en Bert Stippelmans naar de kiezer trekt.


"Bert is al op de hoogte, Veerle wil het niet begrijpen", vertrouwt het Truiense cd&v-kopstuk Trudocs toe net vooraleer die afreist naar het zuiden. "Maar de beslissing is bovenlokaal genomen en daar was iedereen unaniem. Er is geen plaats meer voor Veerle Heeren. Alleen, jullie hadden het in een eerder artikel over een toneelhaak. Ik vrees dat Ingrid Kempeneers die daadwerkelijk op Bol.com moet gaan bestellen, of bij Pol Stas moet gaan ontlenen. Want Heeren w-i-l het maar niet begrijpen. Het dringt maar niet tot haar door dat haar carrière definitief voorbij is. Neem nu de hint van haar foto in eregalerij van Burgemeesters in het stadhuis. Pijnlijker kan het niet worden. Ze loopt daar straal aan voorbij hè."


'Le nouveau cd&v est arrivée!

"Ook toen Ingrid haar moest mededelen dat haar zitje in Droneport verlopen was, siste Veerle haar toe: 'Jullie boycotten mij!'", gaat ons kopstuk verder. "Stippelmans heeft meer politieke realiteitszin. Hij beseft dat het erop zit. Want ook dat gedrocht van een Trupark loopt op zijn laatste benen. Kempeneers wil alle AGB's afschaffen misschien met uitzondering van PATRI omdat dat nog goed werkt en de BTW recupereert. Maar ook AGOST gaat op de schop. Gedaan met de ontransparante kuiperijen. Kempeneers beseft maar al te goed: ik moet snel schoon schip maken of ik ben geen burgemeester meer na 2024 en de cd&v hangt voor minstens 3 legislaturen in de touwen."


Georges-Louis Bouchez op steroïde

"Nu nog coalitiepartners vinden die mee willen in zo'n verhaal", weet ons kopstuk. "Ik denk dan aan Vooruit waar Ingrid totaal geen problemen mee heeft. Zij en Ludwig zijn enkele weken geleden gezellig gaan eten om één en ander te bespreken. Of de N-VA waarmee het goed marcheert. De liberalen liggen, ondanks de sympathie die Ingrid voor Johan Mas heeft, moeilijker. Hilde Vautmans moet zich naar het schijnt als een Georges-Louis Bouchez op steroïde in het college gedragen waardoor Ingrid, maar ook een Günther Dauw het ongelofelijk op hun heupen krijgen. Dus als ze de liberalen kunnen droppen, graag. Maar laat Ingrid maar doen. Aan haar charme kan men moeilijk weerstaan. Schrijf maar op: "Le nouveau cd&v est arrivée!"

2.107 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Dirk Haverhals
Dirk Haverhals
2023年7月24日

"Welk plaatselijk CD&V kopstuk is onlangs naar het zuiden vertrokken?" Dàt is de vraag!

いいね!
bottom of page