top of page

Dinner in the Sky reageert: "Evenement in Ordingen is voor ons van levensbelang, na 2 corona-jaren""Wij van Dinner in the Sky betreuren het natuurlijk enorm indien de buren hinder ondervinden van onze activiteiten", reageert Stefan Kerkhofs van Dinner in the Sky. "Hiervoor alvast onze oprechte excuses. Wij als bedrijf hebben nooit de intentie gehad om een overlast te zijn voor de directe omgeving. Wij hebben in ons eeuwige enthousiasme gekozen voor deze ongelofelijke locatie die het kasteel van Ordingen te bieden heeft. Dit evenement in Ordingen, is voor ons van levensbelang, na 2 corona-jaren om de toekomst van mijn bedrijf te kunnen garanderen."

"Het was nooit onze intentie om in te breken in de privacy van de buurtgemeenschap", gaat Kerkhofs verder. "Maar wel dat we onze bezoekers kennis konden laten maken met de ongelooflijk mooie omgeving die Ordingen te bieden heeft. Verder willen we ook graag het culinair aanbod van Limburg op de kaart zetten. En proberen we als evenementen sector samen met onze leveranciers deze toch wel zeer bizarre tijd te overleven."

Speciale burendag

"Dit was ook de aanleiding waarom we op zaterdag 5 september een speciale burendag hadden georganiseerd waarbij we gratis de omgeving kennis wouden laten maken met het mooiste uitzicht dat we in de geschiedenis van 15 jaar Dinner in the Sky hebben mogen bewonderen. Met respect voor uw mening nemen wij deze boodschap mee in de zoektocht naar onze volgende locatie voor Dinner in the Sky. Wij houden ons er stipt aan om ervoor te zorgen dat het geluid om 23:00 ten einde wordt gebracht. Ik kan u meedelen dat wij slechts nog 1 dag te gaan hebben namelijk op dinsdag 14 september. Want op maandag 13 september zijn er geen activiteiten gepland. "

Evenwicht

"Nogmaals hopen wij op de begripvolle medewerking van het nog 1 dag evenement", weet Kerkhofs. "Waarbij we het evenwicht proberen te zoeken tussen de buren en de identiteit van het soort activiteiten die we te bieden hebben. Graag willen wij aanstaande dinsdag indien jullie wensen een persoonlijk gesprek met jullie aangaan, maar tevens wil ik jullie ook heel graag uitnodigen om toch nog eens op hoogte te komen kijken wat de directe omgeving te bieden heeft. Over de Voka activiteiten onthouden wij ons volledig van commentaar. Wij hopen op begrip en hopen persoonlijk kennis te kunnen maken."


Voeten op de grond

Dank je voor jouw reactie Stefan. Dit fatsoen heeft het Truiens schepencollege niet. Ook bedankt voor de uitnodiging, maar Bernard en ikzelf blijven liever met onze voeten op de grond.

1.025 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page