top of page

Foto-expo: Liefde en Lust in Tijden van Onrust Wie dezer dagen tussen de pijlen van Cupido door wat cultuur wil opsnuiven, kan daarvoor terecht in De Zoutkist en wel van 6 februari tot en met 19 februari.

 

Van 6 tot en met 11 februari telkens van 14 tot 18 uur, zal de Waalse fotograaf Francis Cornerotte er tentoonstellen. Van 14 tot en met 19 februari, van 14 tot 18 uur, stelt de Amerikaanse fotograaf William Mark Ingram zijn foto's voor. Op 14 februari, Cupido's hoogdag zal William de tentoonstelling openen om 17 u tot 20u tijdens een vernissage met receptie.


Patsy Sörensen

Tijdens de beide vernissages op 6 en 14 februari van 17u tot 20u, vindt er een parallel een petitieactie plaats in samenwerking met  de lokale afdeling (Hasselt) van Amnesty International ten voordele van Narges Mohammadi, de winnares van de Nobelprijs voor de vrede in 2023, die als mensenrechtenactiviste al vele jaren gevangen zit in Iran. En op 10  februari komt Patsy Sörensen een uiteenzetting geven van 14.30 tot 16 uur. Zij is o.a. voormalig Europarlementariër en oprichter van Payoke, een vzw die algemene bekendheid geniet voor zijn strijd tegen mensenhandel en prostitutie. 

 

Meer informatie over deze tentoonstelling en nevenactiviteiten vindt u o.a. op:

 


 

442 weergaven1 opmerking

1 Comment


bottom of page