top of page

"Ik mis de echte burgemeester!"Een opmerkelijke Facebookpost van de ex-partner van burgemeester Veerle Heeren trok afgelopen vrijdag de aandacht van menigeen die de Truiense politiek wat volgt. Dimitri Flossy postte zijn 'cri de coeur' naar aanleiding van de feestelijke opening van de Driewilgenstraat. "Iedereen staat met lachende hypocriete gezichten op de foto…"


"Een team heeft een kapitein", gaat Flossy, die steeds vaker het voortouw in de verdediging van Veerle Heeren neemt, verder. "En die moest mee op de foto! Er zijn ergere dingen... maar de rode duivels laten vaccineren… dat keuren we allemaal goed blijkbaar. Daar hebben we plots geen probleem mee. Maar dan vraag ik mij wel af waarom iemand zo moet afgeslacht worden in de media? Maar ik hoor dat ze terug komt, en gelukkig maar. Haar werk is nog niet af! Ze heeft veel mooie dingen gedaan voor de stad, dat mogen we zeker niet vergeten!"


Naast de vele steunbetuiging, tekenden wij toch een reactie op van die ene architect: "Gij spreekt over een spoedige terugkeer, maar wil de CD&V dat wel?" Goede vraag vonden wij persoonlijk.

1.672 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
Jun 06, 2021

Flossy heeft wel een punt.

Maar of Heeren terugkeert hangt niet af van de wil van ''de CVP'', maar van babyface Somers en Jos -plastron- Lantmeeters.

En architecten blijven beter bij hun leest...


Like
bottom of page