top of page

Stad Sint-Truiden licht burgers op aan parkeerautomaatTruienaar J.C. was onlangs in de Truiense Nieuwpoortstraat. Maar merkte iets vreemd op. De tarieven van de parkeermeter die hij gebruikte kwamen niet overeen met wat in het echt op zijn ticket verscheen.


Zo kan je lezen 2€=2uur, 1€=1uur, 50cent=30min maar zoals je in het filmpje kan zien, krijgt J.C. met 1 euro maar 30 min en met 50 cent maar 1 kwartier. Dit ruikt naar een maatregel waar voorzitter TRUPARK Bert Stippelmans (CD&V) lang over heeft moeten doordenken. Of het wettelijk is? Allerminst!

2.025 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Geachte,


U mag kritisch zijn maar u dient wel correct te zijn met hetgeen u publiceert op de website van Trudocs. Als men het desbetreffende filmpje aandachtig bekijkt dan kan men op het begin duidelijk lezen dat 3,50 euro recht geeft op 2u45 parkeertijd.

Dus de weergave op de display van de parkeerautomaat van 17u30 tot waneer men mag parkeren na het insteken van 3,50 euro op tijdstip 14u45 is wel degelijk correct!

Men kan zich wel de vraag stellen of het logisch en/of wenselijk dat men per geparkeerd uur meer moet betalen naar mate men langer parkeert. Maar in dit concreet geval geeft de display van de parkeerautomaat de correcte parkeertijd(duur) weer die overeenkomt met de in het oranje…


Like

Ik gebruik de app 4411. Veel goedkoper en telt de minuten zolang je je parkeert. Geen diefstal van euro's meer.

Like

Jan Goffa
Jan Goffa
Aug 11, 2022

De firma List & Bedrog had niet gerekend op aandachtige burgers.

Like
bottom of page