top of page

STVV opent luxueuze loungebar met Michelin-chef in ... TokioWanneer u binnenkort een out of office bericht ontvangt van Veerle Heeren of Jo Francois, dan is de kans groot dat zij aan de luxueuze loungebar van STVV downtown Tokio hangen. Want STVV is big in Japan ...


"De club telt meer dan 27.000 volgers op social media in Japan, de shirts gaan er als zoete broodjes over de toonbank, het STVVliedje werd meer dan 24 miljoen keer bekeken op YouTube en STVV-spelers prijken op reusachtige reclamepanelen in de metro van Shibuya (de bekendste wijk van Tokio)", zegt communicatiemanager van STVV Youssouf Keita. "Om de populariteit in het land van de rijzende zon verder aan te zwengelen, lanceren de Kanaries drie nieuwe initiatieven. Vandaag zwaaien de deuren van de STVV-lounge in Tokio voor het eerst open. Binnenkort zakken de STVV Cheerleaders af naar Stayen. En ten slotte start er een heus tv-programma op nationale tv. De STVV Lounge is een cocktail bar in hartje Tokio. In deze luxueuze lounge - ontworpen door het architectenbureau Tange Associates kan je elke dag terecht van 17u tot 23u om iets te eten en te drinken. Niemand minder dan Michelin-ster chef Mr. Syusaku Toba staat er achter kookpotten. Het menu heeft daarnaast ook een behoorlijk Belgisch tintje: je kan er onder andere genieten van bier en chocolade van Belgische makelij. Op die manier slaat de STVV Lounge de brug tussen Japan en België.


Ontmoetingsplek

Global business director Yukari Seki is ter plekke aanwezig bij de opening, samen met onder andere STVV-CEO Tateishi en andere hooggeplaatste gasten: “De STVV Lounge heeft een dubbele ambitie. Enerzijds is het een uithangbord van STVV. Deze mooie locatie helpt om de naamsbekendheid van de club te vergroten bij de Japanse fans. Anderzijds is het een ontmoetingsplek voor onze businesspartners. STVV telt al heel wat Japanse sponsors, die de club helpen om sterke spelers aan te trekken. Hier krijgen zij de kans om elkaar te ontmoeten in een gepast decor.”


in picture: de VIP-bar van de STVV Lounge in Tokio


STVV Cheerleaders & TV-show

Een van deze partners, hoofdsponsor Xcom Global, reisde onlangs nog af naar Stayen. Tijdens de openingswedstrijd tegen Union geraakte CEO Seiji Nishimura danig onder de indruk van ‘de hel van Stayen’. Om de sfeer verder op te poken, zakken de STVV Cheerleaders binnenkort af naar Haspengouw. Een achttal Japanse cheerleaders zullen de supporters enthousiasmeren voor de aftrap van de wedstrijd tegen OH Leuven. Bovendien start in oktober een wekelijks tv-programma, met STVV als rode draad. In elke uitzending krijgen de kijkers een portie clubnieuws voorgeschoteld, gecombineerd met wetenswaardigheden uit België. Het programma is elke zaterdag om 23u30 te volgen via de zender TV Tokyo.


in picture: De STVV Cheerleaders


Proficiat STVV, het gaat u goed zo te zien. Euh, .... mogen wij dan onze centen terug vooraleer Jo Francois ze in Tokio opdoet, want er zijn Truiense clubs die het kunnen gebruiken ...

1.728 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Jan Goffa
Jan Goffa
Sep 01, 2022

Geen idee of de Belgische vaccinaties aanvaard worden in Japan. De Heeren-clan informeert zich best tijdig.

Like
bottom of page