top of page

Vautmans doet Bol.com verbleken met ongeziene reclamecampagne van lokale handelaars



Schepen van Citymarketing Hilde Vautmans (Open Vld) glundert samen met enkele Truiense handelaars voor een reclamepaneel van JC Decaux. In de zomer was daar nogal wat rond te doen geweest. toen internetgigant Bol.com aan de Truienaren werd aangeprezen. "Dat moet anders", beloofde Vautmans toen aan Trudocs, en vandaag hield ze haar woord.


"Meer dan 50 handelaars nemen deel aan de actie en dat aantal neemt elke dag toe", stak een fiere schepen van Citymarketing Hilde Vautmans (Open Vld) van wal. "We deden via Shop & The City een eerste oproep bij de handelaars die aangesloten zijn, maar we staan open voor iedereen die mee wil doen. De campagne zal maanden lopen, elke handelaar krijgt gedurende drie weken de borden ter beschikking. De gerenommeerde fotograaf Luc Dalemans zorgt voor de authentieke portretten van onze winkeliers die trots in of voor hun winkel staan te schitteren. Zo maken we een vuist tegen het ganse online gebeuren in de retail."


Expo

"Gelijklopend met de borden in de stad zullen de affiches van diezelfde handelaars ook geëxposeerd worden in de foyer van CC De Bogaard zodat iedereen kan zien wat een pracht onze stad in huis heeft. De foyer is elke weekdag open van 12 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur", besluit Vautmans.



Briljante medewerker

We zouden het bijna nog vergeten, maar ook burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liep op de persvoorstelling rond. Haar naam daarentegen viel evenwel nergens in de perstekst te bespeuren. Een teken aan de wand. Heeren wordt, zo fluistert men binnenskamers, enkel nog gedoogd als een soort van vrouwelijke Prins Laurent. Een lintjesknipper. Een tijger zonder tanden, braaf aan de ketting. Ondertussen 'zet' Vautmans zich steeds meer in het schepencollege. Het was dan ook geen toeval dat die ganse campagne van de hand was van haar briljante, persoonlijke medewerker Evi Robert, die haar sporen verdiende binnen de hoogste cenakels van DPG Media. Shop &The City liep er dan ook eerder wat voor spek en bonen bij, uit hun ooghoeken kijkend naar de aanwijzingen van Robert. Voorzitter Philip Bronckaerts van Trud' Or stond wat bedremmeld achteraan. Hem werd duidelijk een B-rol toebedeeld. Binnen de raad van bestuur van Trud'Or weet men dat de voorzitter het binnen enkele maanden voor bekeken houdt. Ook hier weer een veeg teken aan de wand.



1.384 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page