top of page

Waarom Veerle Heeren niet wil dat u deze poll invultHet was een bedremmelde Ingrid Kempeneers die gisterenavond ietwat beduusd de permanente aanslag op de Nederlandse taal die Bert Stippelmans heet, in de Truiense gemeenteraad flankeerde. Het chagrijn van een groot deel van de Truiense cd&v over de uitslag van de Truocs-burgemeesterpoll was net niet zichtbaar voor het blote oog.


Op dinsdagmiddag namen al 331 individuele Truienaren deel aan onze poll Maar liefst 78,3 procent wil Ingrid Kempeneers ook na 1 augustus aanhouden als burgemeester. And counting! Ogenschijnlijk doet Veerle Heeren of er geen vuiltje aan de lucht is, maar achter de schermen wordt alles op alles gezet om deze poll te ontkrachten. Het gebruik van nepprofielen op Facebook wordt daarbij niet geschuwd. De poll is uiteraard maar wat ie is, een appje dat van internet geplukt is en uiteraard schuilt daar geen groot onderzoeksbureau achter zoals Gallup. Maar toch, het is een eerlijk en simpel meetintsrument, dat het buikgevoel der Truienaren omzet in procenten. En net daar wringt het schoentje. Veerle scoort bijzonder slecht en behaalt slechts 9,43 procent. Werk van de oppositie? Neen, die hebben liever dat Heeren aanblijft, want zij vrezen terecht de populaire Bella Donna uit Ordingen.

"Doe maar gewoon in het stadje dat Sint-Truiden heet. Bespaar ons de metaverhalen over drones en slimme steden en lach al eens meer. Gemeend dan wel ...

The girl next door

Het zijn de gewone Truienaren die stemmen. Die hebben dudelijk genoeg van Heeren en haar fratsen. De binken hebben opnieuw heimwee naar iemand die vriendelijk en schalks naar hen lacht, hen zonder gène aanspreekt op de zaterdagmarkt. En die vinden ze terug in 'the girl next door' die Kempeneers ten voeten uit is. Doe maar gewoon in het stadje dat Sint-Truiden heet. Bespaar ons de metaverhalen over drones en slimme steden en lach al eens meer. Dat er een nieuwe wind door de cd&v waait, die Coens en Beke naar de achterkamers blaast, valt niet meer te ontkennen. Of die wind ook haar tanende kaars zal uitblazen valt af te wachten.


Doe mee aan de poll en klik hier


1.671 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Erwin Goessens
Erwin Goessens
Apr 26, 2022

Stel u voor Dirk dat Carl Nijssens Ingrid zou vervoegen en met haar een team zou vormen. Twee uiterst vriendelijke en aanspreekbare politiekers in hetzelfde bed, dat zou pas vonken geven binnen de Sint - Truidense Cd&v.

Like
bottom of page