top of page

Bloemisten vieren een ganse week Valentijn: "Verras je geliefde met een boeket dagverse bloemen!"Een mooi boeket bloemen vertaalt de liefde voor elkaar. De Koninklijke Unie van de Floristen van België roept alle floristen en consumenten op om er de 'Week van Valentijn' van te maken. "En dat gaan we dan ook doen", zegt Sabrina Vangeffelen van De Boogaerderie in de Stapelstraat.


"De leden, floristen, zijn begaan met de gezondheid van de bevolking en doen al het mogelijke om mee te helpen bij de bestrijding van deze pandemie", zegt directeur Koen Van Malderen van De Koninklijke Unie van de Floristen van België. "Tevens spelen ze een heel belangrijke rol in het mentale welzijn van de bevolking. Floristen zijn verbindingspersonen geworden. Emoties worden vertaald en gebracht via bloemen. Op vraag van onze leden roepen we op om Valentijn dit jaar te spreiden over verschillende dagen."


Dagvers

"We willen op deze manier de klanten spreiden over verschillende dagen", zegt Sabrina Vangeffelen van de Boogaerderie. "Wij beginnen aan onze Valentijnsweek op dinsdag 9 februari tot en met zondag 14 februari. Onze bloemen en planten worden dagvers aangeboden waardoor ze lang houdbaar zijn. Meer dan ooit zijn bloemen en planten essentieel in onze maatschappij. Onderzoek wijst uit dat het geven van bloemen een langdurige positieve invloed heeft op de relatie. Duizend en één reden om je geliefde te verrassen met een mooie bos bloemen."

277 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page