top of page

De twee maten en gewichten van Herr JelleEven met de wagen parkeren vóór de frituur 'het Park' aan het 'Ridders de Menten de Horneplein' daar is nu echt niets verkeerds aan: dat gedogen vanwege de politie was indertijd schering en inslag in Sint-Truiden. Ge kunt toch geen parking verder gaan zoeken, dan is uw frietje onderweg al koud.


De Politie 'speelde wel op' maar verbaliseerde niet. 'Allei, 't is goed voor ene keer.' Dat beleid heeft de Stad tot buiten de grenzen aantrekkelijk gemaakt en de handel doen bloeien. Dus, als een eerste schepen even zondigt, geen probleem. Maar hoe moet ge dat nu gaan uitleggen aan de drie verpleegkundigen, met verpleegkaart achter de voorruit, die tijdens een spoedinterventie, noodgedwongen met één of met twee wielen op de stoep staan en, patat! een dikke boete van 140 euro krijgen toegediend? Waarom zij wél beboet en Herr Jelle niet beboet? In al diegenen die 'in de rapte' een afhaalschoteltje gingen 'uithalen' en een 'ex-Vinci parkeerboete van 21 euro 50 bij de kostprijs van hun 'plake' moesten tellen!

Combi, fotootje en doorrijden!

Waar zijn die twee maten-twee gewichten' goed voor? Ofwel versoepelt ge het parkeerbeleid voor iedereen ofwel voor niemand! De 'stadhuismannen' voelen zich al jaren ongenaakbaar: achter de frituur zijn er veel parkingplaatsen. Daar moeten de gewone menskes gaan staan voor hun frietje. Anders, ingeval van pech: 'combi, fotootje en doorrijden.' De foto van de zwarte parkeerwachters doet minder pijn. Ze is minder duur, maar toch.... Bink, vanachter, der Herr ervoor! Blijf maar vasthouden aan uw ongelijkheidsbeginsel grootmaarschalken van de politiek, jullie hanteren het beste middel om de verzuring der Binken gaande te houden.

En dat kan u zuur opbreken.


1.680 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page