top of page

F*ck you very, very much!Vrolijk zong de Britse zangeres Lily Allen 'F*ck You', iets minder vrolijk bedacht Raymonde Spiritus oud-burgemeester Veerle Heeren met dezelfde woorden tijdens de laatste gemeenteraad.


Dat het de laatste tijd wat minder goed botert binnen de kringen der Truiense christendemocraten is een understatement. Niemand vertaalt het sentiment beter dan het nog steeds razendpopulaire en volkse gemeenteraadslid uit Sint-Pieter, Raymonde Spiritus. Blijkbaar was het oudste gemeenteraadslid het niet helemaal eens met de uitleg die Veerle Heeren aan Luc Withofs gaf over de Trudorsponsoring aan de Bloesembar. En dat liet ze dan ook duidelijk merken! Heerlijk toch!


3.193 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Ze hebben zelfs gisteren het fragment getoond in het tv-programma DIW. Zoals Peumans zei: 'Truineers das a ras apoat maar dit hoort niet thuis in de politiek'. Foei, foei, foei en dat dan nog voor een christen-democrate in de goede week.

Like

Erwin Goessens
Erwin Goessens
Apr 04, 2023

Als dit het niveau geworden is waarop politiekers, en dan nog van dezelfde Partij, met elkaar omgaan. Wat een wansmakkelijke en respectloze vertoning. Opnieuw een blamage voor de stad Sint -truiden.

Like

Luc Beyens
Luc Beyens
Apr 04, 2023

😅Wat een kleuterklas zeg, en wij moeten daar belastingen voor betalen

Like
bottom of page