top of page

Gemeenteraadslid Luc Withofs: "Waarom mogen gemeenteraadsleden gratis parkeren en naar STVV?"Het kersverse onafhankelijke gemeenteraadslid Luc Withofs reageert verbaasd op de heisa rond de stedelijke skybox. "Natuurlijk kan zoiets niet. Maar waarom krijgen alle Truiense gemeenteraadsleden een gratis parkeerkaart en een gratis abonnement voor STVV?", vraagt hij zich af.


Toen ik gemeenteraadslid werd, kreeg ik een parkeerkaart en voetbalabonnement voor STVV aangeboden. Wel, ik heb dat onmiddellijk geweigerd. Waarom moeten gemeenteraadsleden bevoordeeld worden? Dat is juist de reden waarom de mensen de politiek de rug toekeren. Ik betaal mijn parkeerticket zelf. Wanneer ik naar het voetbal ga, betaal ik mijn eigen ticket. Net zoals elke andere gewone Truienaar.2.370 weergaven1 opmerking

1 Comment


Jan Goffa
Jan Goffa
Mar 24, 2023

Skybox


voor starters die nering willen doen

biedt de stad een skybox op Staaien :

een sponsordeal van een half miljoen

doet de sociale motor draaien !


’t succes van de loge blijft niet uit

ruim van tevoor wordt gereserveerd

voor familiefeesten (naar verluidt)

blijkt de box-met-bar wel zeer gegeerd


parking en abonnementen gaan

gratis naar elk raadslid en schepen

of er ook aan zaken wordt gedaan

is blijkbaar niet precies geweten


want wie juist de gelukkigen zijn

blijft een boekhoudkundig stadsgeheim !


JG

Like
bottom of page