top of page

Gemeenteraadslid Luc Withofs: "Waarom mogen gemeenteraadsleden gratis parkeren en naar STVV?"Het kersverse onafhankelijke gemeenteraadslid Luc Withofs reageert verbaasd op de heisa rond de stedelijke skybox. "Natuurlijk kan zoiets niet. Maar waarom krijgen alle Truiense gemeenteraadsleden een gratis parkeerkaart en een gratis abonnement voor STVV?", vraagt hij zich af.


Toen ik gemeenteraadslid werd, kreeg ik een parkeerkaart en voetbalabonnement voor STVV aangeboden. Wel, ik heb dat onmiddellijk geweigerd. Waarom moeten gemeenteraadsleden bevoordeeld worden? Dat is juist de reden waarom de mensen de politiek de rug toekeren. Ik betaal mijn parkeerticket zelf. Wanneer ik naar het voetbal ga, betaal ik mijn eigen ticket. Net zoals elke andere gewone Truienaar.2.367 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page