top of page

Krotbelasting? Misbruik van vertrouwen!Met zijn altijd weer mislukkende bordelentakst is onze 'Cijjferjo' nog maar een koorknaap, in Brussel zitten er veel ergere koekoeken. Die durven wel 2.300 euro eisen van mensen die in alle vertrouwen een zompig, bouwvallig appartement hebben gekocht.


Reden: als uwen boel onbewoonbaar is en verkrot, dan zult ge dik afdokken, ook als ge daar niets aan kunt doen. De pestkoppen, die op tegenspoed springen om geld af te luizen, noemen zich een belastingdienst, met andere woorden, betalen voor onschuld is

een dienst. Wie wordt er hier uitgelachen? Mensen ervan beschuldigen dat ze hun huis laten verkrotten, terwijl ze gewoon in de val zijn getrapt en ze dan geld afhandig maken, dat heet in ons Strafrecht oplichting, bedriegerij en misbruik van vertrouwen. Al die mooie misdrijven vindt ge uitgebreid besproken in de artikelen 468 en volgende van het Strafwetboek. Ik hoop dat die 25 eigenaren van die rotappartementen de politiekers nu eens tegoei de maat gaan nemen en ze eens een kol gaan mikken, en vooral geen centiem gaan betalen aan die inhalige politieke mieremetten.


Leningen goedgekeurd

Mensen taxeren voor een geval van overmacht, is die mensen grof beledigen. U moet weten dat de Banken voor elke lening eerst hun expert hebben gestuurd om de appartementen te keuren. Geen enkele expert heeft de houtrot gezien, alle leningen werden goedgekeurd. Niemand kon die aftakeling van de gebouwen voorzien en toch lappen die Financiënbloedzuigers elke bedrogene een olifantenboete aan hun been.


Niet betalen

En al even erg: aan die pesttaks valt niet te ontkomen vermits de bazaar 'Residentie Platanus' elke dag een centimeterke verder ineenstuikt en elke dag een beetje dieper de grond inzakt.

Eigenaars, vraag aan de vrienden Politiekers een handleiding... Ik ken een gedupeerde. Met plezier verneem ik dat ze met z'n allen besloten hebben de taks niet te betalen. "Het zou nog maar dienen, verdorie!"

718 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page