top of page

Kunstenares Sandra Vandepoel wil met 'Meeting Myself' leren en afleren



Wie dezer dagen wat cultuur wil opsnuiven kan daarvoor nog tot 31 maart terecht in de De Bottelarij in Wellen. Daar presenteert de Truiense kunstenares Sandra Vandepoel haar nieuwste expo 'Meeting Myself'


Tekenen zat van jonge leeftijd in Sandra’s bloed en met een vader als tekenleraar werd zij mede gestimuleerd om een volledig traject in de kunsten te volgen. Het ging van de Diestse kunsthumaniora over grafische vormgeving in Antwerpen tot een diploma schilderkunst aan de Academie Haspengouw waar Sandra vandaag teken- en schilderles geeft. Zeer recent behaalde ze haar masteropleiding schilderkunst aan de Hogeschool PXL.



Leren en afleren

Voldoende stof dus om een brede basis aan kennis en kunde te hebben, maar tegelijk een scala dat toelaat om terug af te bouwen naar de essentie van wat Vandepoel wil uitdrukken. De expo “Meeting Myself” is een weergave van dit proces. Leren en afleren. 2D en 3D werken, canvas, houten panelen, acryl en olieverf, plastiek, vindmaterialen en karton.


Praktisch: De Bottelarij, Ulbeekstraat in Wellen van 21 van 03 maart t.e.m. 31 maart op woensdag 11:00 - 18:00, Donderdag tot zondag 11:00 – 21:00 (Maandag en dinsdag gesloten)

503 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page