top of page

Maakt Veerle Heeren op 15 juli haar comeback als burgemeester van Sint-Truiden?Maakt Veerle Heeren op 15 juli haar comeback als burgemeester van Sint-Truiden? Die vraag houdt menigeen bezig. Want op 15 juli vervalt het ziektebriefje van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) af. Zo vernam Trudocs uit zeer goede bron. Komt ze terug of laat ze tenminste de zomer over haar vaccinatieschandaal gaan?


Het was VTM Nieuws die CD&V-voorzitter Joachim Coens afgelopen zondag in haar Antwerpse nieuwsstudio te gast had naar aanleiding van de slechte peilingen van zijn partij. "Wat gaat u met burgemeester Veerle Heeren doen?", vroeg de journalist aan Coens terwijl levensgrote beelden van Heeren achter hem opdoemden. Coens danste wat rond de hete brij heen, zei dat er een onderzoek liep en dat haar lot in handen was van de Truiense gemeenteraad. De man had duidelijk andere katten te geselen.


Forensisch onderzoek loopt

Ondertussen loopt het onderzoek van Audit Vlaanderen nog steeds. "Ons forensisch onderzoek loopt nog steeds", zei administrateur-generaal Mark Vandersmissen van Audit Vlaanderen vanmorgen aan de redactie van Trudocs. "Een einddatum is nog niet meteen in zicht. Neen, er zijn geen extra onderzoeken gestart. Er is enkel de focus op de mogelijke vaccinatiefraude."


Veerle Heeren zelf wenste niet op onze vraag te reageren.

999 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page