top of page

Maakt Veerle Heeren op 15 juli haar comeback als burgemeester van Sint-Truiden?Maakt Veerle Heeren op 15 juli haar comeback als burgemeester van Sint-Truiden? Die vraag houdt menigeen bezig. Want op 15 juli vervalt het ziektebriefje van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) af. Zo vernam Trudocs uit zeer goede bron. Komt ze terug of laat ze tenminste de zomer over haar vaccinatieschandaal gaan?


Het was VTM Nieuws die CD&V-voorzitter Joachim Coens afgelopen zondag in haar Antwerpse nieuwsstudio te gast had naar aanleiding van de slechte peilingen van zijn partij. "Wat gaat u met burgemeester Veerle Heeren doen?", vroeg de journalist aan Coens terwijl levensgrote beelden van Heeren achter hem opdoemden. Coens danste wat rond de hete brij heen, zei dat er een onderzoek liep en dat haar lot in handen was van de Truiense gemeenteraad. De man had duidelijk andere katten te geselen.


Forensisch onderzoek loopt

Ondertussen loopt het onderzoek van Audit Vlaanderen nog steeds. "Ons forensisch onderzoek loopt nog steeds", zei administrateur-generaal Mark Vandersmissen van Audit Vlaanderen vanmorgen aan de redactie van Trudocs. "Een einddatum is nog niet meteen in zicht. Neen, er zijn geen extra onderzoeken gestart. Er is enkel de focus op de mogelijke vaccinatiefraude."


Veerle Heeren zelf wenste niet op onze vraag te reageren.

999 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Jef Pijp
Jef Pijp
Jun 24, 2021

Horatio Vantorre 2 maanden geleden

Ze heeft niet alleen dit gedaan. Ze heeft ALLE zware diefstallen van gelden bestemd voor sociale huisvesting helpen in de doofpot stoppen. Dat is VEEL ERGER nog dan dit. Maar ze doen dat allemaal. Dus ze moet niet opstappen.


Like

Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
Jun 16, 2021

Tot nader order is Heeren nog steeds burgemeester, weliswaar met ziekteverlof.

''Nader order'' moet komen van Audit Vlaanderen, maar... ''er zijn nog geen (extra) onderzoeken gestart''. Wanneer zal dat dan wel gebeuren ? 😴

Like
Jef Pijp
Jef Pijp
Jun 24, 2021
Replying to

Never, alles wordt in de doofpot gestoken. Ons kent ons, toen Veerle Heeren nog op de Vlaamse huisvestingsmaatschappij werkte, is er door haar toedoen veel misgelopen, ze wordt zelfs beschuldigd van diefstal (digitale Horatio vantorre, infeite Annique Vantorre, Annick is de juiste schrijfwijze

Like
bottom of page