top of page

Stadhuisvirologen laten Stadswerkmannen vaccinerenNog maar goed dat ik mijn klokkenluiders heb. Want van 'schepenkant' sijpelt nog geen halve druppel door. Besturen in het geniep, ge moet al diep oostwaarts reizen om zoiets tegen te komen. Maar 'zwijgplicht' ' t ís ‘braa' gemakkelijk, ge kunt dan op uw gemak de ene kemel na de andere schieten, geen kat die 't weet, geen haan die ernaar kraait. Toch wel, de stoute schoen geeft ze een stamp onder de broek. Zoals nu weer, een moedige 'klikspaan' duikt weer op.

Luister. Twee stadswerkmannen zijn met een opdracht bezig en de jongere zegt tegen de oudere:" Ik heb zojuist mijn pikuur al gehad," De werkmakker antwoordt daarop: “Gij zijt niet goed, Jong, gij moogt geen Covid-pikuur krijgen, eerst krijgen de oude mensen en de doktoors en de verplegers hun spuit, en zo gaat dat bergaf naar jonger en jonger."


"Maar enfin, ik zal toch wel weten of ik ingespoten ben, zeker, al de werkmannen, die in de Minderbroederskerk gewerkt hebben, moeten van hogerhand ingespoten worden."

Natuurlijk doen we navraag bij ' hogerhand', Maar niks hoor, voor de zoveelste keer, een akelige stilte. Gelukkig wil onze bron dichtbij het schepencollege ons bevestigen dat iedereen die in het vaccinatiecentrum werkt en ingezet wordt op korte tijd een effectief vaccin is aangeboden.

Toch wel straf, tegen alle Van Guchten of Van Ransten in maakt Trudostad van haar werkvolk 'prioritairen'. Risicoprofiel, nooit van gehoord, Of wat trekt 'Hasp' zich daarvan aan!

In Spanje zijn er notabelen moeten aftreden omdat ze 'in den duik' vóór ze aan de beurt waren, zich hebben laten inspuiten. Nu nog het schoonste van al, nu heeft het 'schepenoctoviraat' haar eigen personeel toegelaten en de kans gegund om de regels, door Vandenbroucke himself afgekondigd, te overtreden. De 'Stadhuisvirologen' achten het besmettingsgevaar in een mastodont gelijk de Minderbroederskerk groot! Ge kunt eens denken...

927 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page