top of page

Truiense politici leggen hun 'gratis' kaart op het dashbord terwijl burger zich blauw betaalt




Onvoorstelbaar maar het blijft maar klachten regenen tegen de parkeerboetes. De emmer van de misnoegdheid is aan ’t overlopen. Ondanks de woede van de horeca- en commercesector, ondanks de door iedereen gedeelde mening: 'hier jagen ze de mensen toch weg!' is het beboetingscommando nog verscherpt.


In deze pronte 'Haspstad' is de mening van de burgers lucht voor het stadhuis.

Wij worden leeggeschud, zij niet, hoor, wees daar maar zeker van: iedere schepen heeft op tien passen van zijn werk een privé parkeerplaats. Ga maar kijken, acht grote borden met erop: ‘schepen’ en daaronder ‘parkeerkaart’. Vlakbij het administratief centrum.

"Politiekers leggen hun gratis kaart op het dashbord. Stress om te laat terug te zijn, kennen zij niet, er is geen tijdslimiet.

Politiekers leggen hun gratis kaart op het dashbord. Stress om te laat terug te zijn, kennen zij niet, er is geen tijdslimiet. Den onnozele burgerman, die op het pleintje wil gaan staan, krijgt een grote slokop-geldautomaat voor zijn neus.


Trudocs heeft onlangs een foto van het college van burgemeester en schepenen gepubliceerd. Geen enkele, niet éne politieker, die geen lach vertoonde van zijn linkeroor tot zijn rechteroor. En als ge dan uit die cocon van luchter en pluchen zetel treedt en ge gaat de straat op, dan ziet ge een meerderheid met lange, vertrokken gezichten, nerveuse mensen, want opgejaagd, woedende mensen, andermaal beboet.


Ze hebben die guitige, blije kwinkslag van de Binken verbrijzeld... en nog wel 'te menens'!

648 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page