top of page

Waarom krijgt personeel van Sint-Trudo Ziekenhuis geen Trud' Or-bon?De 400 Truiense stadsmedewerkers krijgen binnenkort een Trud' Or-bon van 250 euro om te spenderen in de Truiense handelsstraten. Om hun inzet tijdens de Coronacrisis te belonen. Ik laat in het midden of de geste die de stad Sint-Truiden doet naar haar personeel een goede zet is. Het is die mensen alleszins gegund en de Truiense handelaars kunnen het zeker gebruiken. Maar als je deze koopbon voor het stadspersoneel geeft, moet je die zeker voor het ziekenhuispersoneel geven.


Massa's overuren

Ik vind het een gemiste kans om het verplegend personeel dat maandenlang in de vuurlinie heeft gestaan, en nu opnieuw, hier niet in te betrekken. Zwetend en ingepakt als astronauten kloppen deze mensen massa's overuren, aan een moordend ritme.


Nog niet te laat

Maar nu de nieuwscamera's verdwenen zijn, is er geen burgemeester meer te bespeuren. Arme verpleegkundigen. Weeral niets. Enkel misprijzen vanuit het schepencollege. Is dit de ware dank voor onze helden? In iedere geval, is het nog niet te laat. Burgemeester, wat zegt u?


537 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page