top of page

Bewoners Hamelstraat boos op stadsbestuur: "Wat een armzalige communicatie!"


in picture: Hamelstraat tijdens de openbare werken in 2018


"Reeds enige tijd staan er op de hoek van de Hamelstraat met de Houtmarkt en de Ridderstraat platen die aanduiden dat jullie weer eens de rijrichting van onze straat gaan aanpassen", zo begint het aangetekend schrijven gericht van de bewoners van de Hamelstraat aan het Truiense schepencollege.


"De bewoners zijn hier niet van op de hoogte gebracht", gaat de aangetekende brief ondertekend door zowat alle inwoners van de pittoreske Hamelstraat verder. "Er is enkel een kort berichtje hierover in de stadsapp. Die moet je dan wel hebben en gebruiken hè. Wat een armzalige communicatie!"


Jarenlange openbare werken

Die inwoners willen nu antwoorden van het Truiense schepencollege. "Waarom zijn wij van die plannen niet op de hoogte gebracht? Waarom moet het zwaar werfverkeer (van het bouwproject van de Broeders red.) weer door onze straat? Waarom niet een keertje door de Ridderstraat? Of de Schependejongstraat? Hoe lang gaat dit weer duren? Wie moeten wij bellen bij overlast? En ten slotte: wij willen eindelijk eens een veilige straat na al die jarenlange openbare werken!"

1.037 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page