top of page

De Mirisola's en de Geladé's openen 'Casa Pazzo' midden de Stapelstraat

Siciliaans Streetfood vanaf maandag aan het Oude Postgebouw

in picture: v.l.n.r Sienna (10) Georges (7) , Fabio en Claudia Mirisola en Stefanie en Rik Geladé


Fabio (45) en Claudia (43) Mirisola van het Siciliaanse restaurant Coco Pazzo zijn in het oude postgebouw in de Stapelstraat een nagelnieuwe pop-up 'Casa Pazzo' begonnen. "Samen met Rik en Stefanie Geladé gaan we vanaf maandag in de maanden december en januari een leuke Italiaanse zaak openen."


"Fabio en ik waren ons in deze tweede lockdown stierlijk aan het vervelen en onze handen begonnen te jeuken om iets creatiefs te ondernemen", vertelt Claudia Mirisola. "We besloten samen met Rik en Stefanie Geladé het Oude Postgebouw te huren om er minimum voor twee maanden 'Casa Pazzo' te openen. Je kan er vanaf maandag terecht voor authentieke Italiaanse cadeautjes en lekkernijen voor onder de kerstboom."


in picture: Chef Fabio Mirisola van het Siciliaanse restaurant Coco Pazzo


Pasta van Dolce en Gabanna

"Wat je er zoal kan vinden? Pasta van Dolce en Gabanna bijvoorbeeld of lekkere Italiaanse wijnen en likeuren. Ik denk maar aan de Franciacorta, de mousserende wijn uit de provincie Brescia met DOCG-status. Of wie op zoek is naar Cantuccini, die harde, langwerpige koekjes die i-de-aal zijn voor het dippen in thee of koffie."


Siciliaans streetfood

"Maar ook onze afhaal gaan we naar hier verhuizen", gaat Claudia verder. "Fabio gaat zich wagen aan het echte Siciliaanse streetfood. Siciliaanse pizza's met een dikke korst. Of wat dacht je van arancini, superlekkere gevulde risottokroketjes. En uiteraard mag een broodje porchetta, superlekker opgerold varkensvlees met de lekkerste kruiden uit de oven niet ontbreken."


Casa Pazzo in de Stapelstraat 25 te Sint-Truiden Open vanaf maandag tot vrijdag van 11u.00 tot 19u.00 en op zaterdag tot 20u.00. Ook op koopzondagen van december tot februari6.220 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page