top of page

Drie Truiense genomineerden voor Trends Manager van het Jaar 2020

CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo dingen naar de titel 'Manager van het Jaar'

in picture: Karin Van De Velde van Callexcell

De voorbije dagen maakte Trends de genomineerden bekend voor de prestigieuze titel: Trends Manager van het Jaar 2020. Onder de 10 genomineerden maar liefst drie Truiense bedrijven: CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo.


Sinds 1985 organiseren Trends en Kanaal Z de Trends Manager van het jaar, een jaarlijks evenement. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd door een professionele jury en onderscheiden zich door een opvallende turn-around, een doorgedreven expansie, een opmerkelijke innovatie, een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren. Uit een uitgebreide lijst zijn tien kandidaten weerhouden waarvan maar liefst drie Truiense genomineerden: CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo.


in picture: Ann Gijsens van Impermo

Werkgelegenheid

“Deze drie bedrijven zijn gevestigde waarden in Sint-Truiden. Ze creëren werkgelegenheid wat de levenskwaliteit van veel Truienaren ten goede komt. De verschillende CEO’s, waaronder drie vrouwen, tonen ambitie en leiderschap. Kwaliteiten die jonge mensen inspireren en in de toekomst leidt tot nieuwe succesverhalen,” zegt een fiere burgemeester Veerle Heeren (CD&V). De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 januari 2021 tijdens de live-uitzending van de exclusieve gala-avond in Brussels Expo.


Vanaf maandag 23 november tot en met zondag 6 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest de uiteindelijke winnaar uit de vijf kandidaten die de meeste voorkeurstemmen halen. Stemmen kan op www.managervanhetjaar.be

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page