top of page
  • Foto van schrijverTRUdocs

Gesjoemel in het vaccinatiecentrum? "Dagelijks worden er 50 Pfizer-vaccins achtergehouden"Vrijdag 16 april 2021 11u.20. Een bekende en vooraanstaande Truiense familie contacteert Trudocs. "Wilt u een verhaal? Wel, wij hebben er eentje!" Wat volgt zou wel eens een aardschok kunnen betekenen in vaccinatieland en de politieke riolen die eronder lopen. "Pfizer-vaccins worden systematisch achter gehouden en naar alle waarschijnlijkheid in de armen van de vriendjes van geploft. Les copains d'abord!


"Ons vader, de zeventig flink gepasseerd, werd van de week uitgenodigd om in het vaccinatiecentrum van de Minderbroederskerk een Pfizer-vaccin toegediend te krijgen", vertelt de familie. "Omwille van zijn medische voorgeschiedenis moet het wel degelijk Pfizer zijn. Maar daar aangekomen blijkt het Pfizer-vaccin uitgeput te zijn. 'Sorry, mijnheer maar het wordt AstraZeneca. Pfizer is op', krijgt hij laconiek te horen. Mijn vader is er de man niet naar om daar een hele scène van te maken en laat zich, ook wel overdonderd door het ganse gebeuren, het AstraZeneca-vaccin toedienen. Thuis aangekomen gloeit hij van de koorts, duikt vermoeid zijn bed in en vertelt tegen mijn moeder zijn relaas. Die belt naar het vaccinatiecentrum, waar de stem aan de andere kant haar mond voorbij praat: 'We hebben vandaag 50 Pfizer-vaccins aan de kant moeten houden, dus het klopt dat uw echtgenoot AstraZeneca kreeg toegediend.' Onmiddellijk belt mijn moeder naar onze huisarts. Die raadt haar verbolgen aan om naar de media te stappen en klacht neer te leggen. Dat gaan we dan ook doen. Wie ons kent weet dat wij het hierbij niet laten. De mensen worden gewoonweg voorgelogen en opgelicht."


Bloedklonters zijn voor het plebs

Opnieuw wordt de piste van de 'lijst van Veerle Heeren' bevestigd. Niet alleen worden op het einde van de dag de gelukkigen opgebeld om zich te komen laten vaccineren. Ze krijgen ook nog eens het Pfizer-geneesmiddel toegediend. De Louis Vuitton van de vaccins. Die bloedklonters zijn voor het plebs.


Waarheid verhullen

De transparantie over de werking van het vaccinatiecentrum is zo goed als onbestaand. Wanneer oppositieleden om verduidelijking vragen, komt er geen antwoord. Alles wordt ondergesneeuwd met een warrige uitleg over vaccinatiemanagers, programmatieverantwoordelijke, de Eerste Lijnzone,... Alles om de waarheid te verhullen. Maar dat lukt niet helemaal. Het lijkt er meer en meer op dat de waarheid, dankzij Truienaren die genoeg hebben van de leugens, komt bovendrijven. Politiek dienstbetoon met Pfizer-vaccins als pasmunt. Laat ons hopen dat we deze schande kunnen stoppen.


Spreek vrijuit!

Trudocs roept de Truienaren dan ook op om niet te zwijgen en met hun verhalen naar buiten te komen. Spreek vrijuit! Wees gerust, wij gaan discreet met uw verhaal om. Eens te meer ligt de macht bij het volk. Gelukkig maar!

8.510 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page