top of page

"Hallucinant! Heeren gedraagt zich als een Zonnekoningin"

Burgemeesters van Wellen, Borgloon, Heers en Kortessem krijgen stilaan genoeg van het diva-gedrag van Veerle Heeren.
Mocht Veerle Heeren (CD&V) het Whatsapp-groepje van de burgemeesters van Wellen, Borgloon, Heers en Kortessem kunnen inkijken, zouden haar oren fluiten. "We moeten ergens onze frustratie kwijt", lacht een burgemeester die we konden spreken.


"Het is gewoon hallucinant! Veerle Heeren gedraagt zich als een Zonnekoningin tegenover onze gemeenten", zegt die burgemeester. "En ja, zo denken we er allemaal over, ongeacht de kleur. Neem nu de beslissing over dat vaccinatiecentrum. Iedereen, inclusief de artsen wilde naar de Trudo-sporthal op de Veemarkt. Maar neen, de beslissing was al gevallen, het werd de Minderbroederskerk. 'Heers kan er nog bij, maar de rest moet het echt niet denken' zei ze hooghartig. We vielen bijna van onze stoel. Wat een pretentie. Dan zijn we maar met eigen oplossing gekomen."

"Maar als het op fusiegesprekken aankomt, zal het zonder ons zijn. Wie wil nu een onuitstaanbare diva met 132 miljoen euro schuld op 'zijne' nek."

"Wel, bijzonder jammer van de extra kosten hè. Want zo'n ontdubbeling is niet zonder meerkost. De artsen waren niet te spreken, maar er was niets tegen in te brengen. Sint-Truiden, hoofdstad van Haspengouw? Wel de lusten, maar niet de lasten. Die vrouw heeft last van grootheidswaanzin. Nu, ik wens haar veel succes. Maar als het op fusiegesprekken aankomt, zal het zonder ons zijn. Wie wil nu een onuitstaanbare diva met 132 miljoen euro schuld op 'zijne' nek."


399 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page