top of page

Lust Outdoor belooft erotische dancevibes boven BrustemTruienaar Didier Missotten (30) is in het dagdagelijkse leven zaakvoerder van zonweringsspecialist Lindebrings. Concertorganisator is voor na de werkuren. Met 'Lust Outdoor' organiseert hij op zaterdagnamiddag 21 mei samen met zijn vrienden Jay Leenen en Christof Joris voor de 5de keer een wervelend elektronisch dancefestival.

In 2016 werkte ik samen met Jay Leenen en Christof Joris een idee uit om een Truiens festival op het industrieterrein in Brustem te organiseren", steekt Didier Missotten (30) van wal. "En waarom niet in het thema van één van de meest spraakmakende hoofdzonden: de Lust. Vier epische, uitverkochte edities en een coronapauze later blijft onze filosofie ongewijzigd: een uniek elektronisch muziekfestival voor slechts 500 ervaren liefhebbers te Airport Brustem, een absolute toplocatie."


Knaldrang

"Op die zaterdag 21 mei gaan we op Airport Brustem het oeroude lustinstinct naar boven brengen met erotische vibes van ondermeer Marco Bailey, Tom Smeyers, Axel Haube en Alienna", gaat Missotten verder. "Want er is een grote vraag naar dergelijke kwalitatieve events. Liefst nog overdag met wat zon. Tickets vliegen de deur uit. Het is overduidelijk dat de knaldrang bij vele Limburgers kriebelt. Afhankelijk van de ticketwave wordt de prijs berekend. Momenteel zijn we in de derde ticketwave aanbeland en kost een ticket 20 euro."


903 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page