top of page

"Met geen stokken krijgen we Veerle Heeren en Jelle Engelbosch uit AGOST!"

cd&v terug aan een restauratiebeleid bezig


Per mail liet gemeenteraadslid Raf Herbots meedelen dat hij afstand wil doen van zijn zitje in AGOST. Reden, Veerle Heeren wil er niet vertrekken en in de de raad van bestuur moet wettelijk toch een schepen of burgemeester zetelen. Vandaar de geforceerde komst van Ingrid Kempeneers (CD&V)


"Tja, zowel Veerle als Jelle zijn met geen stokken uit AGOST te krijgen hè", zegt onze bron dichtbij het schepencollege. "De CD&V-fractie heeft een voordrachtakte ingediend, waarbij burgemeester Ingrid Kempeneers voorgedragen wordt als kandidaat-lid voor de raad van bestuur van AGOST. In de plaats van die duivenman Herbots, die daar toch amper zijn mond opentrok. Maar het feit dat Heeren en Engelbosch met zoveel boter boven hun hoofd daar maar blijven bollevieren, tart toch elke verbeelding. Na het burgemeesterschap van Vautmans is de CD&V terug aan een restauratiebeleid bezig waarbij burgemeester Ingrid Kempeneers van 's morgens tot s' nachts iedereen proficiat wenst. Een beetje zoals de burgemeester van Samson 'Aan allen die gekomen zijn: proficiat! Aan allen die niet gekomen zijn: .... ook proficiat!'


Piep-zei-de-muis

"En bij de N-VA zegt die Mieke Claes amper piep-zei-de-muis", gaat onze bron verder. "Daar is Engelbosch terug helemaal baas. In het schepencollege hoor je Mieke amper. Enfin, het punt staat volgende week op de gemeenteraad ter stemming."

1.791 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 opmerkingen


dirk.haverhals
dirk.haverhals
22 jan. 2023

Had iemand iets anders verwacht dan?

Like

Jan Goffa
Jan Goffa
22 jan. 2023

Politiek in driekwartsmaat


achter de gesloten deuren

van het hoog establishment

zit men zich luid te bescheuren

met Jan Modaal die niemand kent


eens de camera's gaan draaien

ziet men stijve pokerklazen

die de brave Jan gaan paaien

met geleerde holle frazen


is de journalist verdwenen ?

werd hun speech goed opgemerkt ?

dan nemen ze voldaan de benen

ze hebben weer eens goed gewerkt !


JG

Like
bottom of page