top of page

"Met geen stokken krijgen we Veerle Heeren en Jelle Engelbosch uit AGOST!"

cd&v terug aan een restauratiebeleid bezig


Per mail liet gemeenteraadslid Raf Herbots meedelen dat hij afstand wil doen van zijn zitje in AGOST. Reden, Veerle Heeren wil er niet vertrekken en in de de raad van bestuur moet wettelijk toch een schepen of burgemeester zetelen. Vandaar de geforceerde komst van Ingrid Kempeneers (CD&V)


"Tja, zowel Veerle als Jelle zijn met geen stokken uit AGOST te krijgen hè", zegt onze bron dichtbij het schepencollege. "De CD&V-fractie heeft een voordrachtakte ingediend, waarbij burgemeester Ingrid Kempeneers voorgedragen wordt als kandidaat-lid voor de raad van bestuur van AGOST. In de plaats van die duivenman Herbots, die daar toch amper zijn mond opentrok. Maar het feit dat Heeren en Engelbosch met zoveel boter boven hun hoofd daar maar blijven bollevieren, tart toch elke verbeelding. Na het burgemeesterschap van Vautmans is de CD&V terug aan een restauratiebeleid bezig waarbij burgemeester Ingrid Kempeneers van 's morgens tot s' nachts iedereen proficiat wenst. Een beetje zoals de burgemeester van Samson 'Aan allen die gekomen zijn: proficiat! Aan allen die niet gekomen zijn: .... ook proficiat!'


Piep-zei-de-muis

"En bij de N-VA zegt die Mieke Claes amper piep-zei-de-muis", gaat onze bron verder. "Daar is Engelbosch terug helemaal baas. In het schepencollege hoor je Mieke amper. Enfin, het punt staat volgende week op de gemeenteraad ter stemming."

1.787 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page