top of page

Mister X is nieuwe voorzitter cd&v Sint-Truiden: "Mijn naam bekend maken ligt te gevoelig bij mijn werkgever"

Bijgewerkt op: 21 mrt.Mister X vervangt Peter Borgs als voorzitter van de Truiense cd&v. Meteen het definitieve einde van de machtstrojka van de Truiense cd&v die bestond uit Veerle Heeren, Bert Stippelmans en Peter Borgs. Al is het meteen erg vreemd dat de nieuwe cd&v-voorzitter 'in het verborgene' wil opereren.


"Peter had het te druk met zijn job op het Wit-Gele Kruis", zegt burgemeester Ingrid Kempeneers (cd&v). "We waren al een tijdje op zoek naar een vervanging en zijn blij dat we X hebben bereid gevonden. Hij kent onze zuil en heeft politieke ervaring opgedaan op enkele politieke cd&v-kabinetten . Ook is x helemaal mee met de nieuwe wind die door de Truiense cd&v waait."


Trudocs: Waarom mogen wij uw naam niet vernoemen?


Mister X: "Dat ligt nogal moeilijk met mijn huidige werkgever. Ik moet nogal wat onderhandelen met verschillende beleidsmakers van diverse politieke strekkingen en dat voorzitterschap ligt dan erg gevoelig. Dus als het even kan, geen naam. Ik ga mijn voorzitterschap dus achter de schermen waarnemen."


Trudocs: Zo had Ingrid Kempeneers dat niet begrepen, vrees ik. Want die sprak vrank en vrij uw naam uit.


Mister X: Oei, had burgemeester Kempeneers mijn naam al vrijgegeven? Dan zal ik haar al een eerste keer aan haar oren moeten trekken."

1.726 weergaven1 opmerking

1 Yorum


Van Gheluwe?

Beğen
bottom of page