top of page

Ook omstreden manager Uitvoerende Diensten JM Potters al in maart via 'priority lane' gevaccineerd

Uit onze informatie blijkt nu ook dat directeur van het Stadswerkhuis Jean-Marie Potters (62) reeds op 18 maart werd gevaccineerd via de 'priority lane' van burgemeester Veerle Heeren.

Jean-Marie Potters links in beeld


We zijn al wat gewend ondertussen, maar deze clandestiene vaccinatie doet ons toch opnieuw meer dan wenkbrauwen fronsen. Te weten: in de besloten vergadering van de gemeenteraad van januari van dit jaar stond een besluit van de gouverneur tot vernietiging van de beslissing van de algemeen directeur van Sint-Truiden van 20 november 2020 op de agenda. In mensentaal: De Limburgse gouverneur vernietigde simpelweg de maatregel van inwendige orde van burgemeester Veerle Heeren (CD&V). Een maatregel die haar partijgenoot Jean-Marie Potters, de vader van haar kabinetsmedewerker Leen Potters, wilde aanduiden als manager van de Uitvoerende Diensten. Totaal onwettelijk. Gouverneur Jos Lantmeeters greep dan ook in.


Maar blijkbaar is men in Sint-Truiden niet zo onder de indruk van de Limburgse gouverneur, de man bleef gewoon op post. Sterker nog hij kreeg er een vroegtijdige vaccinatie bovenop.2.363 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page