top of page

Rapport Audit Vlaanderen dan toch op gemeenteraad van maandag 30 augustus geagendeerd

Bert Stippelmans: "Het is aan de voorzitter om hierin de leiding te nemen en dat zal ik ook doen"


De Truiense gemeenteraadsvoorzitter Bert Stippelmans (CD&V) geeft nu toch te kennen het forensisch rapport over het vaccinatieschandaal aan de gemeenteraad te willen voorleggen. Zij het in een geheime zitting aansluitend op de gemeenteraad van maandag 30 augustus 2021.


"In samenspraak met Agentschap Binnenlands bestuur volg ik strikt de regels die via de wetgeving zijn bepaald", steekt de Truiense gemeenteraadsvoorzitter Bert Stippelmans (CD&V) van wal. "Het is aan de voorzitter om hierin de leiding te nemen en dat zal ik ook doen. Natuurlijk zal ieder raadslid dit volledig rapport ontvangen en natuurlijk zal ieder raadslid dit zien geagendeerd worden op de gemeenteraad. En daarnaast zal ieder raadslid zelfs meer dan de discretieplicht ook de geheimhoudingsplicht moeten vervullen. Het verleden heeft immers aangetoond dat men meer bezig is met sensatie dan met inhoud."


Bezoek onze webshop: Trudocs.be/shop

745 weergaven2 opmerkingen

2 comentarios


Jan Goffa
Jan Goffa
13 ago 2021

Deal : U zwijgt over Veerle Heeren en wij zwijgen over Sihame, over de sluizen en de rampencoördinatie in Wallonië.

Schrijf de kosten van die audits maar in de begroting van de volgende federale regering. https://www.hbvl.be/cnt/dmf20210812_97573419?fbclid=IwAR2tZyEEE9rUFCJoL6YSwvK7Iv4G3xErcBJQ_y1Af2PXwwwhT8dX9xjCBIo


Me gusta

Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
12 ago 2021

Van censuur gesproken...

Maar misschien brengen de kraaien het wel uit.

Me gusta
bottom of page