top of page

Stad start intern onderzoek naar groenambtenaar na nieuwe blunder ...

Maar die is niet onder indruk: "Ik zal mijn kaarten te gepasten tijde op de tafel leggen"

in picture: Schepen van Natuur Ingrid Kempeneers tijdens het planten van één van de 70 bomen in de maand januari van dit jaar

Schepen van Natuur Ingrid Kempeneers (CD&V) reageert boos op het gegeven dat haar diensten 70 pas aangeplante bomen hebben verwijderd. "Dit is de zoveelste blunder van de groenambtenaar. Ik start een intern onderzoek om te kijken wat er precies gebeurd is en zal dan de nodige maatregelen treffen." Groenambtenaar Chris Vyt is echter niet onder de indruk.


"Het is precies of de groenambtenaar het opzettelijk doet", zucht schepen van Natuur Ingrid Kempeneers (CD&V). "Dit is de zoveelste blunder op rij in het groenbeleid. Wij hebben die bomen op zijn aanraden en na een marktonderzoek bij de firma Ebben gekocht en op 't Speelhof gepland. En nu blijken ze allemaal te zijn afgestorven door de drassige ondergrond en de vele regen. Ik start een intern onderzoek hoe zoiets kan gebeuren en zal niet aarzelen de nodige maatregelen te treffen. Het is bijna of dit opzettelijk gedaan wordt. Dit laat ik zo niet. Dit is 'smossen' met het overheidsgeld van de burger."


Niet onder de indruk

Groenambtenaar Chris Vyt is niet onder de indruk van Kempeneers woorden: "Ah zo, de schepen start een onderzoek. Goed dat je het mij zegt, want tegen mij praat ze al maanden niet meer. Buiten hier en daar een bozige mail, is er geen communicatie. Maar bon, dat ze maar doet hè. Ik zal mijn kaarten te gepasten tijde wel op tafel leggen."

781 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page