top of page

Trudocs wenst Mirthe, Matisse, Mathijs en Aiko alle succes: "Maak ons trots!"Vrijdagochtend vertrekken de 4 STRCers, Mirte S'heeren - Matisse Croes - Mathijs Vanlaer - Aiko Knuts, met de overige 8 leden van het Belgische Jeugdteam richting Polen waar ze vanaf maandag zullen deelnemen aan het Europees Jeugdkampioenschap Lifesaving.


"Vrijdag wordt een lange reisdag, de 1000 km naar het Poolse Gorzów Wielkopolski dienen dan overbrugd te worden", zegt Peter Istas van de Sint-Truidense Reddingsclub. "Op zaterdag en zondag hebben de atleten de laatste mogelijkheden om het wedstrijdbad te leren kennen en nog wat specifiek te oefenen op hun wedstrijdonderdelen en vanaf maandag beginnen ze eraan. De eerste 2 dagen staan in het teken van de zwembadproeven, de specialiteit van onze 4 atleten."


Open water

"Op woensdag staat er dan weer een reisdag op het programma naar de kuststad Międzyzdroje", gaat Istas verder. "Donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de wedstrijd verder met de open water proeven en zondag keert de Belgische delegatie terug huiswaarts."


Trudocs wenst team België, en in het bijzonder onze 4 STRCers, veel succes in Polen.

312 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page