top of page

Trudocs zondag te gast in De Zevende Dag


Morgen is Trudocs te gast in het actua-programma 'De Zevende Dag' om duiding te geven bij de hele Veerle Heeren-saga en om samen met Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete vooruit te blikken naar de aanstaande gemeenteraad.


De terrassen zijn eindelijk open dit weekend, over het gebruik van plexiglas tussen de tafels was er discussie. Is dit het begin van een hele reeks versoepelingen, is het Rijk van de Vrijheid nu echt op komst? Volgende week is er alvast een nieuw Overlegcomité. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is er te gast. Er wordt ook gepraat met Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Met de Vlaamse regering mikt hij op 1 oktober voor de ‘complete vrijheid’.

Is een vaccinatiepaspoort de beste manier om opnieuw normaal te gaan leven en reizen? Een debat met infectiologe en voorzitter van de GEMS Erika Vlieghe, moraalfilosoof Patrick Loobuyck, Serge Platel (Federatie van Muziekfestivals) en UNIA-directeur Els Keytsman.

De regionale nieuwssite Trudocs onthulde de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren en haar entourage. Journalist Dirk Selis kreeg daarna zelfs het parket over de vloer, hij vertelt zijn verhaal.

Zondag is Europadag. Tijd voor een gesprek met Didier Reynders (MR), Europees Commissaris voor Justitie. Europa heeft erg geworsteld met de pandemie, welke lessen zijn er getrokken voor de periode na corona?

De theatermakers van FC Bergman willen maar wat graag hun nieuwe stuk ‘The Sheep Song’ aan het publiek laten zien. We praten met acteurs Marie Vinck en Jonas Vermeulen. Op het EK Tumbling in Sotsji zetten onze turnsters een topprestatie neer. Gouden Medaille Tachina Peeters komt naar de studio. Muzikale gast is Jasper Erkens, hij heeft een nieuw album klaar. En om te eindigen blikt Babette Moonen terug op het afscheid van Miguel Wiels bij K3.


1.884 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
May 10, 2021

Dirk Celis hoeft zich niet te verdedigen. Er bestaat nog zoiets als ''de grondwet''...

Like

Luc Beyens
Luc Beyens
May 09, 2021

Dirk, goed verdedigd op de 7deDag, die Tsjeven van Sint-Truiden hebben echt geen normbesef.

Mvg, Luc Beyens

Like
bottom of page