top of page

Vermiste vrouwen veroorzaken onrust op sociale media: "Maar geen reden om Nieuwenhoven te mijden"Begin oktober verspreidde de politie een opsporingsbericht waarbij die op zoek was naar Lutgart Van Caekenberghe uit Sint-Truiden. De 61-jarige vrouw werd al sinds zaterdagmiddag 2 oktober vermist nadat ze voor het laatst gezien werd in haar woning in Park Gulden Bodem. Haar auto, een Opel Mokka, werd teruggevonden op de parking van het domein Nieuwenhoven in Sint-Truiden.


Eerder al, op zaterdag 21 augustus verdween ook de 44-jarige Marie Van Gompel. Zij werd voor het laatst gezien aan de sporthal in Wellen. Ook haar voertuig werd ‘s avonds teruggevonden aan het domein in Nieuwenhoven. Deze twee feiten waarbij telkens de auto werd teruggevonden op het domein van Nieuwenhoven, veroorzaakten op sociale media heel wat stennis. "Is domein Nieuwenhoven nog wel veilig voor vrouwen die er willen gaan wandelen?", wilde ook een van onze Trudocs-lezers weten.


Geen kwaad opzet

"Lutgart Van Caekenberghe vermist in Sint-Truiden op 2 oktober 2021 werd na een nieuwe zoektocht op 5 oktober 2021 aangetroffen", zegt korpschef Steve Provost van de politiezone Sint-Truiden-Nieuwerkerken-Gingelom. "De dame werd vervolgens opgenomen in het ziekenhuis. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat er in geen geval derden bij betrokken waren of kwaad opzet mee gemoeid was. Er is dus geen enkele reden om Nieuwenhoven te mijden."


Of beide vrouwen aan elkaar gelinkt waren, wil de politie niet bevestigen. De 44-jarige Marie Van Gompel is alvast nog niet teruggevonden.

1.462 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page