top of page

Vossius gaat televisie maken op Groenmarkt

"Neen, ik heb geen relatie met Veerle Heeren"

Vanaf vandaag kan je op de gevel van de Cosmowing, aan de Groenmarkt, genieten van een nieuwe uitzending van 13 minuten met telkens het beste van Sint-Truiden. Het project kadert in een creatief verhaal van Koen Vanmechelen en Pascal Vossius die aan de Groenmarkt verder bouwen aan hun ambitie: Cosmowing.


Sinds 2016 zijn Koen Vanmechelen en Pascal Vossius bezig met het project van de Cosmowing aan de Groenmarkt te ontwikkelen. Het project is multifunctioneel. Op 25 juni zal Vanmechelen verdere toelichting geven over de plannen. In het najaar zal alvast fase 1 voltooid zijn en binnen 2 jaar zal de volledige Cosmowing klaar zijn. Het LED scherm doet dienst als aftelklok richting deze lancering. Zo zullen Haspengouwers en bezoekers de geboorte en iedere stap van het groeiproces live kunnen meevolgen vanop het scherm aan de Groenmarkt. Of deze Cosmowing correct vergund is, is nog maar de vraag.


Iedere maand nieuwe uitzending

Cosmowing TV wil iedere maand een nieuwe uitzending maken van 10 tot 15 minuten. De clipjes van 90 seconden brengen het beste van Sint-Tuiden in beeld. Van shoppen tot cultuur, van onze landschappen tot het beste recept van de Truiense horeca. Daarnaast wordt ook het Journaal iedere dag live uitgezonden.


Wingwall & express yourself

Maar er is meer: deze opvallende bouwstelling wil ook in dialoog gaan met de omgeving. Twee unieke concepten zorgen voor een levend kanaal waar iedereen aan kan deelnemen. Vanaf 18 juni kan je iedere zaterdag tussen 14u en 15u live een boodschap inspreken op de Wingwall. En tussen 11u en 12u worden foto’s of video’s uitgezonden die mensen hebben ingestuurd tijdens express yourself.


Heeren

Het was erg stil rond Pascal Vossius. Maar de ex-politicus is helemaal terug van weggeweest. Na de overname van café Bistro, de aankoop van Old Tom op de Grote Markt is er nu de Cosmowing. Blijkbaar heeft hij zijn immoplannen teruggeschroefd. Maar dan is er nog die hardnekkige roddel die hevig in Sint-Truiden circuleert. Vossius zou een relatie hebben met burgemeester in schorsing Veerle Heeren (cd&v). "Eigenlijk heeft niemand zaken met mijn privé-leven maar voor Trudocs wil ik een uitzondering maken", reageert Vossius."Neen, ik heb geen relatie met die vrouw, Veerle Heeren."


Bill Clinton had het niet beter kunnen zeggen.

1.686 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page