top of page

Amaury Verelst koopt Blokkerpand op Groenmarkt: "Er komt een Italiaanse Foodmarket"
Het lijkt er op dat de jonge projectontwikkelaar Amaury Verelst zijn stempel op Sint-Truiden wil drukken. Vandaag raakte bekend dat hij het pand van de voormalige Blokker gekocht heeft. "Samen met een partner Syus Vastgoed die er ook op stond", zegt Verelst die er samen met de Siciliaanse chef Fabio Mirisola onder meer een Italiaanse Foodmarket wil in onder brengen.


"Het is een groot gebouw met drie verdiepingen, waarbij we een mix van horeca en wonen willen creëren", legt Amaury Verelst uit. "De achterkant krijgt een woonfunctie, de voorkant die uitgeeft op de Groenmarkt een horecafunctie. Samen met bekende horecamensen ben ik aan het brainstormen over de mogelijke horecaplannen. We willen beleving creëren op de Groenmarkt. Maar hoe we dat concreet zullen doen, daar moet jullie nog even voor wachten. Alles op zijn tijd."


Fabio

Daar willen wij dan toch het fijne van weten. Na wat telefoontjes komt de naam van Fabio Mirisola van Coco Pazzo in beeld. "Ja, wij denken aan een Italiaanse Foodmarket", zegt Mirisola. "Een totaalbeleving waar je verse Italiaanse producten en bereidingen kan kopen, maar je kan er ook eten. Je kan het best omschrijven als het culinaire walhalla voor liefhebbers van bella Italia. Deze tastbare hemel is een supermarkt, delicatessenwinkel en restaurant ineen, werkt alleen met Italiaanse producten van de hoogste kwaliteit en biedt deze voor eerlijke prijzen aan. Het wordt een plek waar je kunt winkelen, proeven en leren, in een omgeving gevuld met al het moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. We gaan zelfs ook even buiten Italië en zullen eetstanden met Sushi en Oesters voorzien."

1.016 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page