top of page

"Bella Donna van Truiense CD&V Ingrid Kempeneers zet eigen partij onder druk"Meer en meer berichten bereiken de Trudocs-redactie dat schepen Ingrid Kempeneers (CD&V) het binnen haar partij keihard speelt. "Drie jaar erbij of jullie bekijken het maar", zou de bella donna van de Truiense CD&V het triumviraat Heeren-Stippelmans- Borgs hebben toegebeten.


Dat de implosie van de Truiense CD&V nakend is, schreef Trudocs al eerder. Geen Jef Cleeren, Raymonde Spiritus en Carl Nijssens meer in 2024. Een aangeschoten Veerle Heeren en Bert Stippelmans. Voor de rest nobele onbekenden en B-acteurs. Enkel Ingrid Kempeneers straalt nog in de duisternis. Coalitiepartners kunnen het overigens uitstekend met haar vinden. Maar eind december van dit jaar mag ze haar bureautje leegmaken. Ingrid verdwijnt uit het schepencollege en in de plaats komt de Zepperse neofiet en Boerebonder Stijn Vanoirbeek.


Incontournable

Maar Kempeneers beseft dat ze wel eens 'incontournable' zal worden voor haar noodlijdende partij van christendemocraten. Ze zou, volgens meerdere bronnen, dan ook haar veto hebben gesteld. "Drie jaar erbij, of zonder mij." Mocht de bella donna van de CD&V het nest verlaten, is het helemaal 'over and out' voor de eens zo trotse CD&V.


We vroegen Ingrid Kempeneers naar een reactie. "Mijn mandaat loopt af op 31 december 2021", reageert ze droogjes.


3.265 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Hugo Hechtermans
Hugo Hechtermans
Sep 21, 2021

Zal het veel verschil maken, denkt ge ?

Like
bottom of page